Blackjack Tips

Als u allang besloten hebt dat het spelen van blackjack voor u de beste kansen biedt en de blackjack strategie geen geheimen meer voor u kent dan wilt u natuurlijk alles weten over dit fascinerende spel. De blackjack tips die u op deze pagina vindt zullen u helpen om uw kennis van het blackjack spel te vergroten en daarmee ook uw winsten.

Winstgevend met deze blackjack tips?

Er zijn heel veel blackjack tips te bedenken en u zult heel veel mensen vinden die beweren het ei van Columbus te hebben gevonden. Zoals wij eerder al aangaven is echter de basis strategie de enige betrouwbare blackjack strategie en die is met een aantal extra’s uit te breiden. Als u volgens deze tips blackjack speelt dan kunt u de winstgevendheid nog verder vergroten en het voordeel van de bank verder terug brengen. Wij hadden al eerder aangegeven wanneer het verstandig is om in te zetten of om juist te passen bij het live blackjack spelen. Waar het u nog aan ontbrak zijn blackjack tips over wanneer u nu wel of niet uw inzet moet verdubbelen en wanneer het wel of niet verstandig is om uw kaarten te splitsen al u dubbele kaarten hebt. Met de aanvullende tips voor blackjack die u op deze pagina kunt vinden kunt u dus uw spel aanzienlijk verbeteren en daarmee meer winst maken. En waarom zou u dat immers niet willen, u kunt dan voor uw plezier spelen maar een leuke winst is nog mooier meegenomen. De blackjack online tips die u hier vind kunnen u goed helpen deze winst te realiseren.

Meer uitgebreide blackjack tips

Als u wilt winnen met blackjack trucs dan moet u zich goed realiseren dat er geen trucs zijn die u een gegarandeerde winst op zullen leveren. Het voordeel dat de bank heeft is zo groot dat dit niet eenvoudig weg te poetsen is. Wat u wel kunt doen is het voordeel van de bank verkleinen waardoor u meer kansen heeft om van het huis te winnen. De belangrijkste blackjack online tips zijn daarbij dat u consequent de door u gekozen strategie zult moeten volgen. Wij raden u aan de basis strategie te volgen en deze vervolgens steeds verder uit te bouwen met aanvullende technieken. Als u het in een tabelletje bekijkt dan zien de blackjack tips van de basis strategie er uit volgens tabel 1.

Als u met de live blackjack tips van de basis strategie speelt dan zal het voordeel van het huis al met enkele procenten terug lopen. Toch is dit niet alles dat u kunt doen om te winnen met blackjack trucs, in tabel 2 zit u wat u het beste kunt doen in het geval dat u kunt verdubbelen. Let hierbij wel op dat u uw inzet moet verdubbelen en dat u daar één kaart voor terug krijgt. Dit betekend dus dat als u 11 punten hebt u ook een twee kunt krijgen en u vervolgens op 13 blijft steken en deze live blackjack tips dus niet altijd werken. Wij kunnen u geen tips voor blackjack geven om dit te voorkomen ne gelukkig hoeft u niet te verdubbelen maar kunt u verdubbelen als u dat wilt.

Splitsen, of toch niet?

Door de experts zult u geen blackjack tips krijgen om uw kaarten te splitsen als u niet heel precies weet waar u mee bezig bent. Als u echter volgens deze tips blackjack speelt dan kan ook het splitsen van de kaarten een zeker voordeel opleveren. De tips voor blackjack kaarten splitsen die u in tabel 3 kunt vinden zullen u op een veilige manier door het splitsen van uw kaarten heen helpen.

Hebt u met deze tips blackjack spelen gegarandeerd succes? Nee, garantie op winst kan niemand u geven maar volgens de kansberekeningen hebt u met deze blackjack tips wel de meeste kans om winst te maken. Uiteindelijk zal het daar ook om moeten gaan de beste tips voor blackjack zodat u de beste kansen op een mooie winst hebt.